Charlotte Schwab

1952. december 17-én született, Svájcban.

A "Staatlichen Konservatorium für Musik und Schauspiel"-ban végezte a színművészeti egyetemet. Az első szerződését Trierben, Düsseldorfban, Brémában, és Bochumban írta alá. Az igazi áttörést a ZDF krimisorozata hozta meg, a "Das duo", ezután a Cobra 11-ben játszott. Férjével és fiaival él Bernben.

 

Martina Hill

1974. július 17-én született Berlinben. Filmjei: Cobra 11, Potyautasok a pácban

 

Rainer Strecker

1965. október 25-én született Berlinben

Filmjei: Cobra11, Cold Void, Westler

 

 

Carina Wiese

1970. február 26-án született, Dresdben. 1992-ben született egy fia.

A "Theaterhochschule Hans Otto"-ban végezte el a színművészeti egyetemet. 1991-1993-ig a lipcsei színházban játszott. 1991-ben a "Sachsen radio"-náltevékenykedett. Eddig 2 kisebb jelenete volt mozifilmekben. Az egyik az "Angel Express"ben, a másik a "Mirauch"-ban. 1996 óta szerepel a Cobra 11-ben. A ZDF krimisorozatában a "der Ermittler"-ben szerepelt. Kedvenc sportjai: vívás, lovaglás, síelés, teniszezés, úszás, jégkorcsolyázás. Folyékonyan beszél angolul és oroszul.

 

 

 

Gottfried Vollmer

Gottfried Vollmer 1953.07.07-én született Göttingenben. A Tévében Gottfried Watzmannként lett ismert a "Büro, Büro" című műsorban. Ezután következtek filmbéli szerepei a "Harald und Eddi", "Die Notärtztin", "Der Virus", és a "Mein Leben und ich"-című filmekben. (ezek az ismertebbek). A sportot is szereti, szabadidejében úszóként és kosárlabdajátékosként tevénykedik.

 

 

 

Dietmar Huhn

Dietmar Huhn 1944.08.31.-én született Sachsen (Tannenberg)-ben.A színészi pályája a " Theaterstudium Hans Otto"-ban elvégzett tanulmányaival kezdődött.1970-ben ott diplomázott le.Ezután főszerepeket játszott a "Berliner Volksbühne und Städtischen Theater Hemnitz" nevű színházban. Darabjai: "Warten auf Godot", "Dreigroschenoper". Fontosabb tévészerepei csak ezek után következtek: " Ein Bayer auf Rügen", "Sonntag und Partner", "Ein kleiner Fall am Nachmittagund ", "Unser Lehrer Dr.Specht".Nagyobb sorozatszerepet a Cobra 11-ben kapott, ebben a sorozatban Herzberger szerepét játszotta.Szabadidejében szívesen vitorlázik, motorcsónakozik, és érdeklik a porcelánok.

 

 

Gedeon Burkhard

 

 

 

Iskoláit nem ő választotta, de nem is sokáig járt oda. Az alap ok, hogy utált iskolába járni. Nem szerette a kötöttségeket, emiatt sokszor magaviselete, de tanulmányi eredményei miatt is sokszor eltanácsolták. Ekkor szülei magáninternátusba iratták, de ez sem tartott sokáig. A középiskolákat Angliában és Amerikában végezte el. Balett- és musicaliskolákba is járt, táncos karrierjének egy súlyos bokatörés vetett véget, pedig a tánc volt az élete. Még a müncheni Állami Balett Akadémiába is beiratkozott.

Ezért a nekik furcsán csengő név miatt, iskolatársai sokat csúfolták.

Már 1992-ben játszott filmben, sőt elhalmozták szerepajánlatokkal. Mindezt szüleinek köszönhetően természetesen. Emiatt túlságosan elbízta magát, s nagyobb karrierről álmodva Amerikába költözött, ahol azonban nem az várta, amire számított. Kint mindössze reklámfilmekben kapott állást. 2-3 év után visszatért Németországba és most is itt forgat.

 

 

 

Mark Keller

1965. május 5-én született

181 cm magas

Filmjei: Cobra11, Mezítlábas szerelem, Film noir

 

 

 

Johannes Brandrup

1967. január 7-én született Frankfurtban

Karrierje 1990-ben kezdődött kisebb színházi szerepekkel. Legismertebb szerepe a Cobra 11 című sorozatban volt.

Filmjei: Cobra 11, Terror a szerelem nevében, 36 óra félelem, Laila-Halhatatlan szerelem, A Biblia-Szent Pál, A határokon túl, Péter a kőszikla

 


Oldalmenü
Szavazás
Semir ki fog szállni a sorozatból?
igen
nem
talán...
Naptár